Kategorier

Oakley holbrook solbriller briller roste,oakley photochromic,salg promo

 oakley canopy lens, Oakley holbrook solbriller briller roste, oakley radarlock path MainstreamOakley holbrook solbriller briller roste,oakley photochromic,salg promo
Move your mouse over image or click to enlarge
NOK1,038.82  NOK311.63Du får 70% avslag
  • Modell: rL4MAOUE-645
  • 1000 stk. på lager
  • Oakley batwolf solbriller briller norge,oakley caps,unik Norge
  • Oakley batwolf solbriller briller ekte,barbara oakley,Outlet Store Norge
  • Oakley enduro / warm grey solbriller briller,oakley razor blades,Noble
  • Oakley twoface polished solbriller briller,oakley jawbreaker linser,åpner butikk
  • Oakley crosshair solbriller briller,oakley no,forskjellige farger

Velg ønsket variant:

Size


Ant.

Oakley holbrook solbriller briller roste,oakley photochromic,salg promo_checkout

Description

oakley sunglasses in norway Solbriller ,Oakley holbrook solbriller briller roste oakley radar ev pitch,oppdage
med sin bror, jesse, som kreative direktør, snowboard superstjerne shaun white jobbet tett med oakley under opprettelsen av holbrook. sammen gikk de tilbake til vintagestilene som den originale oakley frogskins deretter satt ut for å destillere sin egen visjon av american cool. holbrook er en tidløs klassiker som gjengir kinoheltene fra 1940, 50 og 60-tallet, ikonene som inspirerte unge med deres rebelske attityde. hvem var en legende? han var noen ganger en enhjørning og noen ganger en leder, en mann som levde etter en kode, sto opp for hva som var rett og gjorde det som måtte gjøres. du vil ikke kalle ham en mann mann fordi at macho dritt betydde ingenting for ham. det du så var det du fikk, inkludert støvet fra den åpne veien og et blikk som sa han kunne bli borte i morgen fordi ingenting kan holde ham.
navnet "holbrook" kom fra en lignende inspirasjon. holbrook er en liten by langs den historiske route 66 i arizona, som ligger i utkanten av painted desert og petrified forest. det er et klassisk ville vesten som illustrerer en ånd av opplevelsesånd de som reiste langs route 66 på 50-tallet og 60-tallet.
metallbolter og ikon fremhever den motstandsdyktige o matter innfatningen, et komfortabelt lettvektsdesign med rene plutonite glass som filtrerer bort hver eneste uv-stråle. optisk presisjon og motstandsdyktighet som møter ansi z87.1 standarder for å gi deg den beste klarhet og beskyttelse. flere linse / rammekombinasjoner er tilgjengelige. velg en med oakley hdpolariserte glass som filtrerer bort mer enn 99% av reflektert gjenskinn. versjonene som kommer med iridium overflatebehandling reduserer gjenskinn enda mer samtidig balansere lysgjennomgang. oakley autentiske styrkeglass er tilgjengelig med et bredt spekter av alternativer.
funksjoner:
lens:
- optimalisert synsvinkel og sidebeskyttelse med 6-base glasskrumning
- optisk presisjon og motstandsdyktighet som møter eller overgår z87.1 optiske og grunnleggende innvirkning standarder
- uv-beskyttelse med plutonite glassmateriale som filtrerer bort 100% av uva / uvb / uvc og skadelig blått lys opp til 400nm
- redusert gjenskinn og balansert lysgjennomstrømning med iridium overflatebehandling (valgfritt)
- tilgjengelig med oakley autentiske styrkeglass (+2.00 til -4.00)
ramme:
- holdbarhet og komfort hele dagen av lett, stress-resistent o matter rammemateriale
- komfort og ytelse med trepunkts passform som holder brillene i presis optisk posisjon
- metal bolt aksenter i frontramme
- metallikon
spesifikasjoner:
positive red iridium
middels til sterkt lys. har en nøytral objektiv fargetone med en iridium ® belegg for å tune kontrast og reduserer gjenskinn.
- lett transmission: 15%
- forhold: middels til sterkt lys
- beskyttelsesindeks: 3
- nøytral / kontrast: kontrast
hos oakley bred rekkevidde oslo er vi dedikerte til å lage høykvalitets motorsykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. er du interessert i og kjøpe oakley holbrook? du er heldig siden oakley i norge oslo i briller katalogen og solbriller kategorien tilbyr vi andre motorsykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.
oakley - briller - solbriller

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.